Nationaal instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis
NiNsee
De Bazel,
Vijzelstraat 32,
1017 HL Amsterdam
T. 020 - 251 18 34
E. info@ninsee.nl
www.ninsee.nl
UITNODIGING

Nieuwjaarsreceptie

Het bestuur van het Nationaal instituut Nederlands slavernijverleden en erfenis (NiNsee) nodigt u uit om samen 2015 in te luiden. U bent van harte welkom op onze Nieuwjaarsreceptie, die gehouden wordt op zondag 8 februari 2015.

De receptie vindt plaats in het Bijlmer Parktheater te Amsterdam Zuidoost.
Adres: Anton de Komplein 240
Postcode: 1102 DR Amsterdam

Het programma van de Nieuwjaarsreceptie ziet er als volgt uit:
15.00 uur Ontvangst/Inloop
16.00 uur Korte terug- en vooruitblik voorzitter Franc Weerwind
17.00 uur Einde Nieuwjaarsreceptie

Franc M. Weerwind
Voorzitter NiNsee-bestuur

Rsvp voor 2 februari 2015 naar info@ninsee.nl onder vermelding van Nieuwjaarsreceptie met uw naam en eventueel de naam van uw instelling.

Routebeschrijving

Auto
Het Bijlmer Parktheater beschikt over twee invalide parkeerplaatsen. Afgezien van deze plaatsen zijn er aan de voorzijde van het gebouw geen parkeerfaciliteiten voor bezoekers. Bezoekers die toch hun auto voor het theater parkeren lopen het risico op een parkeerboete.

Parkeergarages in de buurt
Q-Park – P23
Bijlmerplein 700
1102 DZ Amsterdam

Q-Park – P24
Flierbosdreef
1102 DZ Amsterdam

Bus
Op drie minuten loopafstand van het theater ligt bushalte Anton de Komplein. Stadsbussen die langs deze halte rijden zijn lijn 41 (richting Gaasperplas), lijn 47 (richting Station Holendrecht) en lijn 66 (richting IJburg).

Metro
Het dichtstbijzijnde metrostation is Bijlmer Arena. Metrolijnen die langs dit station komen zijn lijn 50 (Centraal Station/Gein) en lijn 54 (Isolatorweg/Gein).

Trein
Het dichtstbijzijnde treinstation is Bijlmer Arena. Ga naar de NS-website voor actuele treinformatie.

Looproute vanaf station Bijlmer Arena
Vanaf station Bijlmer Arena loop je via het winkelcentrum De Amsterdamse Poort in ongeveer een kwartier naar het Bijlmer Parktheater. Op de groene borden is het Bijlmer Parktheater aangegeven. Het eerste plein in de Amsterdamse Poort is het grote Bijlmerplein. Steek dit plein over en ga links of rechts tussen de winkels door naar het kleine Bijlmerplein. Loop langs KFC (Kentucky Fried Chicken) en vervolgens onder het viaduct door naar het Anton de Komplein. Aan de rechterkant van het plein vindt je het Bijlmer Sportcentrum en het politiebureau. Loop tussen deze twee gebouwen en recht voor je tref je het Bijlmer Parktheater aan.

Afmelden voor de nieuwsbrief | Meld je aan via www.ninsee.nl