contact  |  nieuwsbrief  |  zoek    
Afbeelding

Disclaimer


NiNsee besteedt de uiterste zorg aan een zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbod van informatie op deze website. Wij streven ernaar de site zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk mogelijk te houden. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen. NiNsee neemt geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Weblogs
Ongeacht NiNsee een podium biedt aan schrijvers om hun mening te geven over allerlei onderwerpen die (indirect) te maken hebben met de erfenis van het Nederlandse slavernijverleden, is NiNsee niet verantwoordelijk voor de meninsuitingen en de juistheid van de inhoud. De mening van de schrijver hoeft ook niet altijd met de mening van NiNsee overeen te komen. De weblogs zijn puur bedoeld om verschillende perspectieven uit onze samenleving te belichten.

Intellectuele eigendomsrechten
NiNsee behoudt zich alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten voor van zijn website(s) en de via haar website(s) te leveren producten. Het is daarom niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van het NiNsee de informatie en/of de huisstijl te kopiëren, te vermenigvuldigen, te bewerken of door te leveren anders dan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. 

Privacy
Persoonlijke gegevens van bezoekers behandelt NiNsee met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. NiNsee houdt zich altijd aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Linkpartnerschap
Linken naar de NiNsee site is altijd toegestaan. Wij stellen het echter wel op prijs als u ons hiervan op de hoogte stelt, zodat we eventueel ook naar u terug kunnen linken en het effect kunnen meten van uw link naar onze site.