contact  |  nieuwsbrief  |  zoek    
Afbeelding

Colofon

De website van NiNsee staat onder redactie van:

- Gordon Cruden, PR & marketing

Webbeheer: Eagerly Internet

 Centraal op website: relevantie van NiNsee

NiNsee werkt aan de vergroting van het nationaal bewustzijn van ons slavernijverleden en aan educatie over het onderwerp. Nederlanders die de omvang en impact van ons slavernijverleden onderschatten, moeten op een toegankelijke manier overtuigd worden waarom het begrijpen van deze geschiedenis zorgt voor meer begrip van onze samenleving nu. Bijvoorbeeld hoe slavernij en het systeem daaromheen effecten hebben die nu nog voelbaar zijn. De ‘mutual history’ met een link naar het heden kan een grotere groep bereiken.

Einddoel

We stellen ons voor met vele organisaties die we al rijk zijn, zoals de grassroots, intensief contact te hebben en samen te werken en bouwen aan een platformfunctie wat nuttig zal zijn om maatschappelijke issues binnen de samenleving een plek te geven.

Ninsee zal als het Nederlands slavernijinstituut de rol van aanjager op zich nemen om actief signalen van maatschappelijke acties en debat op te pikken, te ondersteunen en te versterken. Een goede invulling van de website kan hier een belangrijke rol in spelen.